Monipuolinen Lontoo

London Bridge, Westminster Abbey, British Museum…pelkkiä turistirysiä, tuhahtaa moni kokenut Lontoon-kävijä. Heidän mukaansa aito Lontoo löytyy muualta.
Lue lisää

 

Lontoon värikkäät katutorit

Jopa shoppailua ymmärtämätön suomalainen miestoimittaja oivaltaa, että Lontoon täytyy olla ostosparatiisi. Pelkästään Oxford Streetillä, Lontoon tunnetuimmalla ostokadulla kävellessä aistii kaupungin jättimäisen tarjonnan. Kadulla kuhisee kuin kusiaispesässä viikon jokaisena päivänä.
Lue lisääLontoon museot


Onkohan kukaan koskaan laskenut, montako niitä todella on. Lontoo on museofriikeille runsaudensarvi. Tuskin on toista kaupunkia maailmassa, jonka museotarjonta on yhtä monipuolinen kuin Lontoon. Valinnanvaraa on megaluokan British Museumista idyllisiin pikkumuseoihin. Ja mikä parasta: monet Lontoon museot ovat ilmaisia!
Lue lisää

 


Greenwich - kylä keskellä 

maapalloa


Näky on koominen! Ihmisjono kiemurtelee eteenpäin. Jokainen odottaa vuoroaan päästääkseen seisomaan hajareisin maahan upotetun metalliliuskan päällä. Tämä hetki pitää tietysti tallentaa loma-albumiin todisteena erikoisesta tilanteesta.
Lue lisääLontoo on brittifutis-

ystävän paratiisi

Löydänköhän perille? Surrey Quaysin metroasemalta on vielä parinkymmenen minuutin kävelymatka kohujoukkue Millwallin kotiareenalle. Olen ajoissa liikkeellä, mutta niin on moni muukin.
Lue lisää